Constantin Zamfirescu aka Gogoase, cofetarul “Trasnit”
Talentul lui culinar este recunoscut pana si de exigentul maestru bucatar Horia Virlan. Constantin Zamfirescu, cunoscut fanilor serialului “Trasnitii” drept Gogoase, are o mare pasiune pentru arta culinara, pasiune impartasita de sotia sa, cu care gateste cele mai sofisticate mancaruri.
“Lista noastra de torturi e lunga. De la cele pentru care gustul e primordial, iar aspectul este unul clasic, nu simplu, dar nu unul foarte elaborat, pana la cele pentru care comanda incepe cu designul si mai apoi continutul, niciodata banal. Tort Winter, Tort Snickers, Tort Steaua Craciunului, Magic Moments-reteta proprie, Crocant cu piersici, Padurea Neagra, Cu Trei Feluri de Ciocolata, Cu Trei Feluri de Inghetata, Tort Royal, Pasiune Intunecata, Sah, Saint Honore, Diplomat, Tiramisu cu Lamaie, Edificiu de Piscoturi, Tort Ariel, Tom si Jerry, Cu Vanilie si Fructe… Suntem perfectionisti si ne criticam aspru dupa fiecare tort realizat”, spune maestrul cofetar.
“Multumita talentului culinar al sotiei mele, pot spune ca mi-am educat gustul. In materie de torturi nu facem rabat de la calitate, pentru ca aspectul si gustul final depind de calitatea ingredientelor”, povesteste “Trasnitul”.
Dulciurile sunt slabiciunea lui. “In copilarie, tortul de ziua mea era suprema “dulcegarie”, dar mama ne facea destul de des clasicele preparate in casa. Placintele cu dovleac, mere si branza, gogosi, crema de zahar ars, lapte de pasare, budinca de macaroane, sarlota de ciocolata, checuri si cozonaci… “, isi aminteste “Gogoase”.
Pe Constantin Zamfirescu il puteti vedea gatind pe 27 februarie, la ora 19.30, la “Cireasa de pe tort”, la Prima TV.
Constantin Zamfirescu aka Gogoase se tine de “trasnai” in bucatarie
Mare maestru in arta culinara, Constantin Zamfirescu, sau Zamzu, cum ii spun prietenii, si-a impresionat musafirii cu un meniu bogat, sofisticat si prezentat ireprosabil: tartine cu pate, crema de branza si icre de manciuria, clatite umplute cu ceapa si ciuperci gratinate cu mozzarella, somon cu sos teryiaki, mini-tort capuccino si un desert surpriza. Cu mare indemanare, “Gogoase” a pregatit singur toate felurile de mancare, detaliind fiecare etapa si dezvaluind o multime de trucuri.
Cina pregatita de “Trasnit” a fost cea mai tacuta, si asta doar pentru ca invitatii au ramas fara cuvinte in fata talentului culinar al actorului.
Care a fost surpriza serii si cine este “Gazda Perfecta” a saptamanii, vedeti pe 27 februarie, de la ora 19.30, la Prima TV.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu